Klik om te kopiëren

boek uw efoilles

Start voorjaar 2021

Interesse in een les bij Efoil-Amsterdam? Laat nu alvast uw gegevens achter dan zullen wij contact met u op nemen als we begin april gaan starten.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

Persoonlijke aandacht

Lesprogramma

Wij bieden voor iedereen een geschikte les. Persoonlijke aandacht bij de efoilles staat voorop. Als u nieuwsgierig bent naar het foilen kunt u een proefles boeken. U heeft altijd de mogelijkheid (mits mogelijk) de les uit te breiden naar een normale les. De priveles is uitermate geschikt om in een korte tijd het efoilen onder de knie te krijgen. Meestal in de eerste les lukt het al om kort boven het water te zweven. Bij de 2e les kunnen de meeste cursisten al korte stukjes staan op de plank al vliegend boven het water. De groepslessen zijn vanaf 3 a 4 personen. Er worden dan 2 of meerdere efoilboards gebruikt en meerdere accu’s zodat iedereen ruim voldoende op het water kan zijn. Voor elke les geldt dat we een voorstel doen wat voor u ideaal is.
Zo zal een bedrijfsuitje met als belangrijkste de teambuilding er anders uit zien dan een vrijgezellenfeestjes van een groepje mannen en vrouwen.
Naast een handdoek en zwemgoed hoeft u niets mee te nemen. Wij zorgen voor een wetsuit, zwemvest en helm.

Bedrijfsuitje

In deze tijd dat een groot deel van de mensen thuis aan het werken is kunnen wij zorgen voor een leuk bedrijfsuitje. Niet het standaard bedrijfsuitje maar een actief en sportief uitje wat ook nog eens ‘Corona proof’ is. Voor groepen tot 15 personen kunnen wij een middag of avond organiseren om uw collega’s of personeel een unieke ervaring te geven. Gewenst kunnen wij een lokatie voorstellen waar u tevens kunt lunchen of dineren.

Efoil huur

Mensen die al les hebben gehad en kunnen foilen is het mogelijk de board te huren zonder les.

Proefles

Voor mensen die het eens willen proberen bieden we een halve les aan voor een gereduceerde prijs.

Groepslessen

Voor grotere groepen zoals bedrijfsuitjes, vrijgezellengeestjes, vriendengroepen bieden we maatwerk aan. Dit kan ook gecombineerd worden met andere aktiviteiten zoals lunch, BBQ of zelfs sloeptocht in Amsterdam.

Priveles

U krijgt met 1 of 2 personen les. U heeft de beschikking over uw ‘eigen’ board en kan de volledige accucapaciteit gebruiken.

Test boekingsysteem

Op deze pagina kunt u binnenkort een les boeken en online plannen en betalen.

Wij starten vrijdag 2 april met een open dag voor het Efoilen op Amsterdam IJburg. Een standaard priveles duurt plm. 1,5 uur waarvan u 45 – 60 min op het water actief bent. We varen vanaf een beschutte lokatie op IJburg maar ook andere locaties zijn mogelijk: Zeeburg, Nieuwe Meer (Amsterdam), Haarlem, Ouderkerk a/d Amstel, Loosdrecht, Muiderberg, Muiden. Groepslessen zijn mogelijk tot maximaal 15 personen (5 boards + extra accu’s). Een bedrijfsuitje is mogelijk op een locatie met horeca in combinatie met lunch of diner.

We Efoilen 7 dagen per week van 10 tot 20 uur (in principe). Een standaard les is plm. 1,5 uur. De volgende les begin dan weer een half uur later.
De Standaard begintijden zijn:
10 – 12 – 14 – 16 – 18 uur
De groepslessen en proeflessen kunnen afwijkende tijden hebben.

Onze algemene voorwaarden vind u hier.

Slechts 25,- per dag

Huur ook eens een SUP

We gebruiken ook sup’s bij de Efoilschool. Dan kunnen we van nabij aanwijzingen geven bij de Efoilles. Ook kunnen de efoilcursisten tussendoor even suppen. Zeker bij grotere groepen of bedrijfsuitjes is het leuk om tussendoor even te suppen. Ook kunt u los een sup huren. De huurprijs van een SUP is 25,- per dag incl. peddel. Af te halen op IJburg. Tegen meerprijs van 7,50 per dag kunt u een wetsuit huren.

Wij verhuren ook sups van Mistral.

(bijna) voor iedereen

Voorwaarden Efoilen

\

Leeftijd vanaf 12 jaar

\

Maximaal 100kg

\

Goed kunnen zwemmen

\

Over redelijk evenwicht beschikken

Tarieven efoil lessen

Wij werken met een standaard les van 1,5 uur waarvan u rond een uur op het water bent. De proefles en groepslessn zijn korter.

Schrijf u nu in

Aanvraag

Met dit formulier kunt u een aanvraag doen voor een Efoil les of een algemene vraag. Het verplicht u verder tot niets.

Naam:*
E-mail:*
Nummer:*
-
Bedrijf:
Met hoeveel personen zou u willen Efoilen?:
Welke datum?:
Welke tijd?:
Overige info:

* verplichte velden