Klik om te kopiëren

Sup huren IJburg

Start voorjaar 2021

Vanaf voorjaar 2021 kunt u een Sup huren op IJburg bij Efoil-Amsterdam. Wij zijn geen verhuurder waar je even een Sup board kan huren voor 1 uur varen. Wel kunt u de betere Mistral boards huren om de gehele dag te gaan varen.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

Test boekingsysteem

Op deze pagina kunt u binnenkort een sup online huren.

Wij starten vrijdag 2 april met een open dag voor het Efoilen op Amsterdam IJburg. Een standaard priveles duurt plm. 1,5 uur waarvan u 45 – 60 min op het water actief bent. We varen vanaf een beschutte lokatie op IJburg maar ook andere locaties zijn mogelijk: Zeeburg, Nieuwe Meer (Amsterdam), Haarlem, Ouderkerk a/d Amstel, Loosdrecht, Muiderberg, Muiden. Groepslessen zijn mogelijk tot maximaal 15 personen (5 boards + extra accu’s). Een bedrijfsuitje is mogelijk op een locatie met horeca in combinatie met lunch of diner.

We Efoilen 7 dagen per week van 10 tot 20 uur (in principe). Een standaard les is plm. 1,5 uur. De volgende les begin dan weer een half uur later.
De Standaard begintijden zijn:
10 – 12 – 14 – 16 – 18 uur
De groepslessen en proeflessen kunnen afwijkende tijden hebben.

Onze algemene voorwaarden vind u hier.

Slechts 25,- per dag

Huur ook eens een SUP

We gebruiken ook sup’s bij de Efoilschool. Dan kunnen we van nabij aanwijzingen geven bij de Efoilles. Ook kunnen de efoilcursisten tussendoor even suppen. Zeker bij grotere groepen of bedrijfsuitjes is het leuk om tussendoor even te suppen. Ook kunt u los een sup huren. De huurprijs van een SUP is 25,- per dag incl. peddel. Af te halen op IJburg. Tegen meerprijs van 7,50 per dag kunt u een wetsuit huren.

Wij verhuren ook sups van Mistral.

(bijna) voor iedereen

Voorwaarden sup huren

\

Leeftijd vanaf 12 jaar

\

Maximaal 100kg

\

Goed kunnen zwemmen

\

Over redelijk evenwicht beschikken

Tarieven efoil lessen

Wij werken met een standaard les van 1,5 uur waarvan u rond een uur op het water bent. De proefles en groepslessn zijn korter.

Boek nu een Sup

 

Aanvraag

Met dit formulier kunt u een aanvraag doen voor een Efoil les of een algemene vraag. Het verplicht u verder tot niets.

Naam:*
E-mail:*
Onderwerp:
Nummer:*
-
Bedrijf:
Met hoeveel personen zou u willen Efoilen?:
Welke datum?:
Welke tijd?:
Overige info:

* verplichte velden